SREDSTVA ZA PREVOD ŠTUDIJE ZBRANA V 24 URAH!

V samo 24 urah je 88 donatorjev in podjetij iz štirih držav doniralo vsote med 5 in 500 EUR v skupni vrednosti 3.362 EUR.

Skupaj s 3.000 EUR, ki smo jih še pred pričetkom včerajšnjega ‘crowdfundinga’ uspeli zbrati iz našega urgentnega sklada ter pomoči iz strani Free Rivers Fund in Packraft Europe zbrana vsota predstavlja znesek 6.362 EUR.

Za prevod študije skupno potrebujemo 5.500 EUR, kar pomeni, da ste/smo uspeli zbrati kar 862 EUR več od pričakovanega.

Za zadnje med tistimi, ki ste prispevali, imamo torej pomembno vprašanje:
ALI VAM VIŠEK ZBRANIH SREDSTEV VRNEMO, ALI GA OBDRŽIMO V URGENTNEM SKLADU BALKAN RIVER DEFNENCE?

Sredstva iz urgentnega sklada smo v preteklosti sicer porabili za pokritje sodnih stroškov v procesu za uspešno rešitev romunske reke Basca Mare, za delno pokritje stroškov akcij Za naravo ob Savo in Za naravo ob Sočo, za analizo vode iz Soče po izlitju iz tovarne TKK, ter tokrat za pomoč pri prevodu dokaznega gradiva v primeru HE Mokrice.

Svoje mnenje prosim napišite v komentarje pod Facebook objavo na strani Balkan River Defence (torej VRNITE ali OBDRŽITE) in glede na prevladujoče komentarje bomo sprejeli skupno odločitev.

Vsem še enkrat hvala! Dokazali ste, da nam Sava pomeni veliko in smo zanjo pripravljeni iti v skupno akcijo.

P.S.:
Tule je povezava na študijo, ki je že v prevodu: https://zelenatransformacijaees.si/

O vsem dogajanju v vezi s procesom o HE Mokrice na upravnem sodišču RS vas bomo tako mi, kot Društvo za preučevanje rib Slovenije redno obveščali prek objav na spletni strani in Facebook-u.