ZBIRANJE DONACIJ ZA URGENTNI SKLAD

Odločili smo se, da prek naše platforme za donacije ustvarimo sklad za urgentne primere. Se pravi; če ustavno sodišče ne zadrži spornih členov oz. jih razglasi za ustavne in v začetku septembra Vizjak z druščino v buldožerjih prihrumi ob Savo, v Braslovče ali pa tovornjaki pričnejo ponoči voziti bogsigavedi kakšne odpadke v sosežigalnice, bomo iz tega sklada plačali za tople obroke in pravno pomoč ljudem, ki se bomo mirno vsedli na tla in onemogočali nepotrebno uničenje. Vedoč, da bo vsaj za ti dve osnovni stvari poskrbljeno nam bo namreč vsem lažje.

Če pa za naravo katastrofalne zakonske spremembe na sodišču padejo in ne bo potrebe za direktne akcije, bomo zbrani denar vložili v žur za vse, kot proslavo tega krasnega dosežka, ali pa ga bomo podelili skupini, ki bo v tistem momentu bila najpomembnejši boj za naravo.

Vsaka donacija bo prišla izjemno prav in je bomo zelo veseli! Za donacije v višini 25 EUR pa se vam bomo še posebej zahvalili z lončkom Za naravo ob Savo, za donacije v višini 50 EUR ali več pa s kapo na šilt. Dokler nam obojne ne poidejo, seveda 😉

Kako donirati?

Prek PAY PAL-a na naši spletni strani, na temle linku: https://balkanriverdefence.org/donate/

Prek direktnega nakazila na:
Leeway collective
Zgornja Lipnica 24 a
4246 Kamna Gorica

IBAN: SI56 6100 0001 2315 855
SWIFT: HDELSI22
Bank: Delavska hranilnica d.d.

Davčna št.: 28878400
Matična št.: 6967523000

V obeh primerih v zadevo prosim navedite DONACIJA ZA URGENTNI SKLAD in NAPIŠITE SVOJ POŠTNI NASLOV.

Vnaprej velika hvala!